Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 4 червня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/06/04/veseli-ditjachi-rozvagi-vid-kropivnitskih-ljalkariv-foto-.htm
новини, 4 червня 2018

Веселі дитячі розваги від кропивницьких лялькарів (ФОТО)



Три дні поспіль тривали святкові заходи, які підготував та провів колектив Кіровоградського академічного обласного театру ляльок, з нагоди Дня захисту дітей. Вітали і розважали лялькарі вихованців дошкільних закладів міста, Знам’янського будинку-інтернату, дітвору в смт. Смоліне та с.Суботці.


Під час міських святкувань у Ковалівському парку, на запрошення редакції газети «Україна-Центр», актриса театру, заслужена артистка України Вікторія Ставріаніді-Стогодюк, познайомила малечу з різними казковими персонажами та секретами їх народження і керування.


А учора до театру завітали представники соціальних служб разом зі своїми підопічними, для яких був організований показ вистави з ростовими ляльками «Чу-чу-чу…Бережіться Пікачу!» Н.Педько.


Загалом на святкових заходах, проведених лялькарями, побували понад дві з половиною тисячі маленьких мешканців Кіровоградської області.


Для юних містян 2 червня у театрі теж відбулася велика розважальна програма. Протягом двох годин діти грали з забавними клоунами, взяли участь у веселих перегонах юних кухарів, у шоу-змаганнях з мильними бульбашками, у конкурсі малюнку «Моя улюблена вистава»; сфотографувалися на королівському троні, а після перегляду казки – з її героями, фіксиками та Пікачу.


Під час свята клоуни вручили нагороди і подарунки Марійці Чудній та Михайликові Нестеренку, які стали переможцям конкурсу "Кращий глядач сезону". Свої призи від веселунів отримали і юні художники.


А у театральному фойє, впродовж усього часу, наші майстри аквагриму (художники Ганна Додатко і Станіслав Стогодюк) перетворювали дітвору на казкових метеликів та різних кумедних звіряток.


На завершення святкової програми малечу почастували морозивом.


Додому і маленькі, і дорослі глядачі розходилися з гарним настроєм і позитивними емоціями. Значить, свято вдалося. 


                        

1431Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: