Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 4 червня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/06/04/9-chervnja-u-kropivnitskomu-vidbudetsja-festival-sim-i.htm
новини, 4 червня 2018

9 червня у Кропивницькому відбудеться Фестиваль сім’ї



Сьогодні, 4 червня, у Прес-клубі міста Кропивницький відбулася прес-конференція Олега та Марії Соловйових – представників проекту «Сімейний клуб «Два серця»», які розповіли про підготовку та перебіг у Кропивницькому Фестивалю сім’ї та Тижня подружжя.


З 2011 року Україна приєдналася до міжнародного руху «Тиждень подружжя». І вже у 2017 році Тиждень подружжя було проведено у 36 містах України, в тому числі і в Кропивницькому. У 2018 році (травень-червень) планується проведення Тижня подружжя вже у 50 містах України, в тому числі 9 червня (субота) в місті Кропивницький.


«На сьогоднішній день майже 60% шлюбів закінчуються розлученням. Ми, у рамках свого проекту, хочемо показати, що сім’я – це найголовніше і не треба після кожної суперечки бігти до РАЦСу із заявою про розлучення», - говорить представник проекту «Сімейний клуб «Два серця»», співорганізатор «Фестивалю сім’ї» Олег Соловйов.


  Фестиваль розпочнеться о 14.00 святковою ходою від пам’ятника янголу-охоронцю до парку «Ковалівський», дорога у цей час буде перекрита. Після вітального звернення представників влади й особливих гостей, в парку «Ковалівський»почне діяти Фестивальне містечко, де відвідувачів будуть чекати численні локації сімейного сервісу (естафети, конкурси, ігри, екстрім локації, майтер-класи, кафе просто неба).


«Окремо хочу запросити вагітних та матусь із дітьми до 3-х років. Для них педіатри читатимуть лекцію про догляд за малюками, грудне вигодовування, майстер клас по  використанню та зав"язуванню слінгів. Також шукаємо супер-татуся, якого визначать у конкурсі перетягування джипу. Тож, шановні татусі - це чудова можливість стати героєм для своєї родини», - говорить представниця проекту «Сімейний клуб «Два серця», співорганізаторка «Фестивалю сім’ї» Марина Соловйова.


Увечері заплановано святковий концерт, під час якого нагороджуватимуть переможців в усіх номінаціях. Після закінчення концерту на відвідувачів чекатиме показ сімейного фільму в кінотеатрі під відкритим небом. Закінчення Фестивалю сім’ї очікується о 21.00.


  Також на учасників чекають безкоштовні напої, морозиво, солодощі та багато іншого. Заплановано багато цікавих заходів та локацій для дітей.


 Участь у Фестивалі є безкоштовною. 


Генеральним спонсором фестивалю є мережа магазинів «Файно-Маркет», але виявили бажання і багато інших торгових марок, супермаркетів, магазинів і просто небайдужих громадян взяти участь у Фестивалі в якості спонсорів та партнерів, це кафе Дитячий супермаркет «Чудо острів», ТМ «Рудь», інтернет-магазин «Мульти Бренд Беби», ТМ «Веселі Карамельки», ТМ HIPP, TMHumana, TMHonestGoods, ТМ «Ложка в ладошке», кафе «Мокко», майстерня весільного декору «Жасмін», сімейний центр «Join», дитячі та підліткові клуби «Авана», «Планета Д», «Роял Рейнжер», «Майбутнє».


2302Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: