Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 1 червня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/06/01/rjatuvalniki-ta-lisniki-zaklikajut-gromadjan-ne-dopustit-zagibeli-lisiv-vid-pozhezh-.htm
новини, 1 червня 2018

Рятувальники та лісники закликають громадян «Не допустіть загибелі лісів від пожеж»



Метою постійних відпрацювань лісових масивів, посадок, парків, що здійснюють рятувальники, лісники та поліцейські, є перевірка дотримання пожежної безпеки відвідувачами зелених зон.


Друге завдання, що стоїть перед учасниками рейдів, – розповсюдити усно під час бесіди та у формі друкованого слова (тематичні листівки) знання щодо правил поведінки у лісах під час пожежонебезпечного періоду – повідомляє Прес-служба У ДСНС в Кіровоградській області.


31 травня фахівці Управління ДСНС в області спільно з місцевими поліцейськими та лісниками провели профілактичний рейд на території Бірківського лісництва в Олександрійському районі.


Здійснивши обхід популярних місць відпочинку в лісовій зоні, група перевірки не виявила порушників правил пожежної безпеки. Проте з усіма зустрічними громадянами була проведена роз’яснювальна робота про те, чим загрожують загоряння хвойної підстилки або сухої рослинності, та до яких нищівних наслідків для екосистеми призводять такі пожежі.


                

1210Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: