Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 1 червня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/06/01/pres-klub-u-kropivnitskomu-vidbudetsja-festival-sim-i.htm
новини, 1 червня 2018

Прес-клуб: У Кропивницькому відбудеться Фестиваль сім’ї


У понеділок, червня, о 13:00 у Прес-клубі міста Кропивницького (вул. Соборна, 1-А, ТЦ «Копілка», 3 поверх) відбудеться прес-конференція Олега та Марії Соловйових – представників проекту «Сімейний клуб «Два серця»», які розкажуть про підготовку та перебіг у Кропивницькому Фестивалю сім’ї та Тижня подружжя.


У 2011 року Україна приєдналася до міжнародного руху «Тиждень подружжя». І вже у 2017 році Тиждень подружжя було проведено у 36 містах України, в тому числі і в Кропивницькому (більш детально про проведені сімейні свята тут).


У 2018 році (травень-червень) планується проведення Тижня подружжя вже у 50 містах України, в тому числі 9 червня (субота) в місті Кропивницький.


Фестиваль сім’ї у Кропивницькому розпочнеться о 14.00 святковою ходою від пам’ятника янголу-охоронцю до парку «Ковалівський». Після вітального звернення представників влади й особливих гостей, в парку «Ковалівський»почне діяти Фестивальне містечко, де відвідувачів будуть чекати численні локації сімейного сервісу (естафети, конкурси, ігри, екстрім локації, майтер-класи, кафе просто неба).  Фестивальне містечко знайдуть до вподоби всі, від вагітних матусь до вже досвідчених подружніх пар. Особливими локація ми будуть спортивні конкурси для татусів та конкурс «СуперТато» (перетягування джипу), які спрямовані на підняття авторитету батька та чоловіка в сім’ї.


1339Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: