Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 1 червня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/06/01/podatkivtsi-privitali-vihovantsiv-shkoli-internatu-zi-svjatom-foto-.htm
новини, 1 червня 2018

Податківці привітали вихованців школи-інтернату зі святом (ФОТО)


У перший літній день в Україні, як і у всьому світі, відзначають яскраве і радісне свято – День захисту дітей. 


Немає більшого щастя у світі, аніж посмішки дитини. Піклування про підростаюче покоління, його майбутнє – головний обов'язок батьків, суспільства та держави. Зігріваючи теплом і любов'ю кожне дитяче серце, об'єднуючи зусилля заради майбутнього – ми виховуємо достойних українців, які неодмінно стануть гордістю держави. Діти – наше майбутнє, а значить – майбутнє України. І саме від нас, дорослих, залежить, яким буде становлення маленької людини та як складеться її доля, повідомляє ГУ ДФС у Кіровоградській області.


У малечі не повинно бути нещасливого дитинства, і за це маємо відповідати ми, дорослі, тому турбота про дітей, захист їх прав повинен стати одним з найголовніших наших обов'язків.


За традицією напередодні Міжнародного дня захисту дітей                     в.о. начальника Головного управління ДФС у Кіровоградській області  Сергій Тертичний та заступник начальника - начальник Знам’янського відділення Олександрійської ОДПІ ГУ ДФС в області Павло Козін завітали з привітаннями та подарунками в Знам’янську спеціальну загальноосвітню школу-інтернат І-ІІІ ступенів. 


Цього року на свято запросили чимало гостей, серед яких крім дорослих, представників органів місцевої влади та правоохоронних структур, привітати  маленьких мешканців школи-інтернату прийшли танцювальні та співочі колективи, які усім  присутнім,  подарували свої пісні та танці.


Взамін  дітки подарували дорослим щирі  дитячі  посмішки та погляди  вдячності.


Закінчилося свято відкриттям дитячого майданчика та фотосесією.


Нехай у житті не все так легко і просто, але  візит  податківців у дитячих сердечках знову запалив вогник надії та віри в те, що про них завжди пам’ятають!, - так оцінили візит податківців керівники дошкільного закладу.


   



1191Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: