Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 1 червня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/06/01/pivsotni-svitlovodchan-vidvidali-bagatogaluzevii-jarmarok-vakansii.htm
новини, 1 червня 2018

Півсотні світловодчан відвідали багатогалузевий ярмарок вакансій


Днямиу приміщенні Світловодського міськрайонного центру зайнятості відбувся ярмарок вакансій, в якому взяли участь підприємства міста та району, а також близько 50 шукачів роботи. Серед представників роботодавців, постійними учасниками подібних заходів є КП«Житлосвіт 2012», ТОВ «Радуга», Власівськийпансіонат, СП ФОП Ковчак С.І., ТОВ «Сідвелс», ТОВ«НАК», ФГ «КОРИДА»,СП з іноземними інвестиціямиу формі ТОВ «ПЛАЙТЕХ», КП«Житлосервіс2012», ФГ «ВК іК»та ін. - повідомляє Л. Шевченко, провідний фахівець з питаньзайнятостінаселенняСвітловодського міськрайонного центру зайнятості


Для безробітних були запропоновані вакансіїпродавця продовольчих товарів, підсобного робітника, агента торгівельного, швачки,менеджера (управителя) з постачання, слюсаря-ремонтника, електромонтера з ремонту та обслуговування електроустаткування, прибиральника території, прибиральника виробничих приміщень, водія автотранспортних засобів, трактористата інші.


Учасники заходу отримали інформацію про діяльність підприємств, умови праці, заробітну плату, соціальні гарантії тощо. Також фахівці міськрайонного центру зайнятості розповіли про послуги служби зайнятості, зокрема про організацію професійного навчання безробітних громадян під конкретне замовлення роботодавця.


На завершення заходу, представникироботодавців провели індивідуальніспівбесідиз шукачамироботи, за результатами якихдві особизапрошені на підприємства для ознайомлення з роботоюбезпосередньо на робочомумісці та 23 особи виявилибажаннявзяти участь у громадських та інших роботах тимчасового характеру.


Наприкінці ярмарку представникироботодавціввисловилиподякуфахівцямміськрайонного центру зайнятості за організацію заходу, відзначившиплідність та зручністьйого проведення.




988Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: