Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 1 червня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/06/01/hr-menedzheri-kropivnitskogo-rozkrivali-sekreti-telefonnogo-interv-ju.htm
новини, 1 червня 2018

HR-менеджери Кропивницького розкривали секрети телефонного інтерв'ю


Серед різних прийомів, що використовуються HR-менеджерами для оцінки шукача (тестування, анкетування і ін.), інтерв'ю з кандидатом є найбільш важливим, оскільки дозволяє скласти думку про багато яких якостей кандидата. Тому співбесіду нерідко називають «оціночним інтерв'ю».


У кожній компанії використовуються свої прийоми проведення бесіди, проте багато професіоналів відзначають, що не дотримуються стандартної схеми, – до кожного претендентанеобхідний індивідуальний підхід. Який тип інтерв'ю буде використаний, іноді вирішується в ході співбесіди, хоча кваліфікований фахівець з менеджменту обов'язково готується до розмови, продумує структуру бесіди виходячи з вимог вакансії.


Зважаючи на це,  HR-и ПАТ«НВП«Радій»,  ТОВ «Степколл-Кропивницький», ТОВ ТРК «Портал»,ТОВ «Копілка», ТОВ «Друкмаш-центр», ФОП Колос Н.М. поділилися досвідом та розглянули методи та прийоми телефонного інтерв'ю кожної компанії окремо.


Як повідомив Я. Шевченко, начальник відділу взаємодії з роботодавцями Кіровоградського міськрайонного центру зайнятості, на наступне засідання HR-ів, 26 червня 2018 року, всі отримали завдання підготуватися до розгляду теми: «Методи, техніки та інструменти залучення персоналу».




1149Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: