Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 31 травня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/05/31/u-kirovogradskomu-oblgospitali-prodovzheetsja-proekt-dlja-uchasnikiv-ato-son-na-vuliku-.htm
новини, 31 травня 2018

У Кіровоградському облгоспіталі продовжеється проект для учасників АТО «Сон на вулику»



Минулого року при Кіровоградському обласному госпіталі (м. Кропивницький) для ветеранів війни розпочав свою роботу проект для учасників АТО «Сон на вулику»,  завдяки якому учасники антитерористичної операції мають змогу отримати  оптимальну реабілітацію - повідомляє kompanews.com.ua


Участь у цьому проекті взяла  Компаніїївська районна рада. За підтримки агровиробників Павла Лічмана, Анатолія Болюка, Станіслава і Анатолія Борщенків,  депутата районної ради Віктора Гаморі був зведений будиночок для Апітерапії. Бджолярі  району В. Гавула,  С. Качинський,  С.Житній , М. Вагін , С. Кочубей забезпечили будиночок бджолами.



Про це повідомляє офіційний сайт Компаніївської районної ради.  А 22 травня 2018 року НВК «Виноградівська ЗОШ І-ІІ ступенів ДНЗ» Компаніївської районної ради Кіровоградської області, яка займається бджільництвом на чолі з директором школи Дубівим М.М., долучилась до даного проекту і також подарувала відвідок бджіл для реабілітації наших земляків-учасників АТО.



«Поповнення в нашу бджолину родину. Дякуємо Компаніївському району (Виноградівська ЗОШ I-III ст., яка подарувала відводок бджіл) та особисто ветерану АТО, нашому другу Ігору Крикуну за турботу про учасників АТО» – пише на своїй сторінці в facebook Анна Колєва – керівниця Центру медико-психологічної реабілітації «КОМ-ПАС».


1507Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: