Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 31 травня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/05/31/ponad-25-tisjach-osib-zareestruvalisja-na-zno-v-magistraturu.htm
новини, 31 травня 2018

Понад 25 тисяч осіб зареєструвалися на ЗНО в магістратуру


Понад 25 з половиною тисяч вступників у магістратуру вже зареєструвалося на тестування в форматі зовнішнього незалежного оцінювання. Про це повідомляється на сайті МОН, передає УНН.


Найбільше вступників зареєструвалося в Києві, Харкові, Одесі, Львові, Дніпрі.


Зазначимо, цього року ЗНО в магістратуру потрібно проходити вступникам на спеціальності галузей знань “Гуманітарні науки” (крім спеціальності “Філологія”), “Соціальні та поведінкові науки”, “Журналістика”, “Право”, “Сфера обслуговування” та “Міжнародні відносини”.


Такі вступники складатимуть єдиний вступний іспит з іноземної мови — англійської, або німецької, або французької, або іспанської.


Найбільше вступників наразі зареєструвалося на англійську — 24,4 тис. та німецьку — понад 950. Французьку обрали майже 200 учасників, іспанську — 38.


Крім того, вступники на “Право” та “Міжнародне право” складатимуть єдине фахове вступне випробування з Права та Загальних навчальних правничих компетентностей. На це тестування зареєструвалося понад 13,6 тис. вступників.


Загалом у МОН цього року очікується до 60 тисяч вступників у магістратуру.


Як повідомляв УНН, 14 травня розпочалася реєстрація абітурієнтів, які цього року вступатимуть до магістратури за технологією ЗНО.


910Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: