Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 31 травня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/05/31/na-znam-janschini-trivae-profesiina-orientatsija.htm
новини, 31 травня 2018

На Знам’янщині триває професійна орієнтація


 

Цього травневого тижня фахівці з профорієнтації Знам’янськогоміськрайонного центру зайнятості провели плідну роботу з учнівською молоддю міста та району, залучивши до заходів як старшокласників ОНЗ «Дмитрівська ЗШ І-ІІІ ст. №2 ім. Т. Г. Шевченка Знам'янської районної ради Кіровоградської області», так і учнів 8-х класівНВК «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №3 –гімназія» Знам'янської міської ради - повідомляє Л. Базюк, провідний фахівець відділу активної підтримки безробітних Знам’янського міськрайонного центру зайнятості.


Для школярів було проведено ряд профорієнтаційних заходів, в тому числі і з елементами інтерактиву, які мали на меті не лише ознайомити молодь зі світом професій, але й допомогти учням у визначенні свого професійного майбутнього.


Беручи участь у заході, старшокласники мали змогу отримати інформацію про послуги, що надаються службою зайнятості, в тому числі для учнівської молоді, а також дізнатись проосновнізавдання служби зайнятості щодо професійної орієнтації молоді.


Учасників заходу проінформовано і про таку форму профорієнтаційної роботи як використання в профорієнтаційних цілях профорієнтаційних терміналів.


Крім того, увагу присутніх було акцентовано на роботі Знам’янськогоміськрайонного центру зайнятості щодо організації та проведення профорієнтаційних заходів для учнівської молоді шкіл, співпраці з педагогічними працівниками, проведенні Днів профорієнтації та Днів кар’єри. Діти отримали актуальну інформацію про стан ринку праціЗнам’янського району, ознайомилисьз вакансіями, що є актуальними на даний час.



1541Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: