Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 30 травня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/05/30/v-ukraini-molodjatam-proponuvatimut-proiti-obstezhennja-na-torch-infektsii.htm
новини, 30 травня 2018

В Україні молодятам пропонуватимуть пройти обстеження на TORCH-інфекції


Під час подання заяв на реєстрацію шлюбів в РАЦС молоді пари будуть отримувати направлення на добровільне обстеження TORCH-інфекції. Про це під час засідання уряду заявила заступник міністра соціальної політики Олександра Чуркіна, передає кореспондент УНН.


“Дуже важливою ініціативою є добровільне медичне обстеження подружжя на TORCH-інфекції. Чому це важливо — велике питання стоїть про здоров’я нації. Саме завдяки цієї ініціативі майбутнє подружжя буде приходити до РАЦС подавати заяву до реєстрації до шлюбу і буде отримувати направлення на добровільне обстеження на TORCH-інфекції. Чому саме ці інфекції? Саме ці інфекції, якщо вони є в організмі дорослої людини, вони мають величезний вплив на здоров’я новонародженої дитини. Тому при проходженні аналізів на TORCH-інфекції раннього виявлення та лікування TORCH-інфекцій ми попереджуємо народженню дитини із вадами розвитку”, — заявила О.Чуркіна.


Нагадаємо, Кабінет міністрів України ухвалив Національний план дій щодо реалізації конвенції ООН з прав дітей до 2021 року, та доручив доопрацювати.


910Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: