Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 30 травня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/05/30/predstavniki-vladi-obgovorili-perspektivi-rozvitku-meditsini-na-kirovogradschini.htm
новини, 30 травня 2018

Представники влади обговорили перспективи розвитку медицини на Кіровоградщині



Сьогодні, 30 травня, відбулося засідання регіональної платформа з вироблення політики у сфері місцевого самоврядування на тему: «Новації законодавства у сфері охорони здоров`я. Особливості впровадження медичної реформи. Реформа сільської медицини». 


До участі запрошено голову міської ради, голову ОДА та народних депутатів. 


«Нещодавно з робочим візитом у Кропивницький завітала Уляна Супрун - в.о. міністра охорони здоров`я, яка завітала у деякі медичні заклади нашого міста і загалом була задоволена їхнім станом. Але ми чудово розуміємо, що є багато проблем і недоліки, які треба усунути. На сьогоднішній день це залежить від фінансування», - говорить міський голова Андрій Райкович. 


«Я вдячний своїм колегам, з якими за відносно невеликий проміжок часу ми змогли досягти зрушень. Маю надію, що у другому півріччі ми зможемо виділити набагато більше коштів на розвиток медицини в області», - каже голова ОДА Сергій Кузьменко. 


Що стосується впровадження  медичної реформи, то на сьогоднішній день декларації з лікарями первинної ланки підписали 157 тис, що становиться 17 % населення.


«Ми спостерігаємо позитивні результати у підписанні декларацій. З такими темпами до кінця року їх може підписати майже усе населення», - каже начальник охорони здоров`я міста Кропивницького Оксана Макарук.


914Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: