Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 15 березня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/03/15/podatkivtsi-i-mitniki-kirovogradschini-opratsjuvali-11-zapitiv-na-publichnu-informatsiju.htm
новини, 15 березня 2018

Податківці і митники Кіровоградщини опрацювали 11 запитів на публічну інформацію


Протягом січня-лютого 2018 року до Головного управління ДФС у Кіровоградській області та його територіальних органів надійшло 8 запитів на отримання публічної інформації. З них 4 запита було отримано від юридичних осіб, 3 – від фізичних осіб і один – від органів виконавчої влади. 


Всі запити розглянуто та опрацьовано у строк, встановлений  частиною 1 ст.20 Закону України від 13 січня 2011 року №2939-VІ «Про доступ до публічної інформації», усі вони задоволені.


Запитувачі зверталися за інформацією щодо надання рахунків для сплати податків, заборгованостей, сплати земельного податку та проведення перевірок.


Станом на 1 березня 2018 року до Кіровоградської митниці ДФС надійшло 3 запити на отримання публічної інформації, на всі надано відповідь згідно діючого порядку. 


По митному напрямку запитувачів цікавила інформація про штатну чисельність Кіровоградської митниця ДФС, суму витрачених коштів за 2017 рік на виплату заробітної плати та премій, кількість вакантних посад, а також щодо наявності реєстрів з відкритим доступом.



821Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: