Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 15 березня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/03/15/pidrozdili-politsii-kirovogradschini-otrimali-novi-avto.htm
новини, 15 березня 2018

Підрозділи поліції Кіровоградщини отримали нові авто


Сьогодні, 15 березня,  у Головному управлінні Національної поліції в Кіровоградській області ( вул. В. Перспективна, 1, адмінбудівля № 2) відбулися урочисті заходи з нагоди вручення нових автомобілів територіальним підрозділам поліції та відзначення Дня українського добровольця.


День українського добровольця — свято, що відзначається в Украіні 14 березня. В цей день 2014 року перші 500 бійців-добровольців Самооборони Майдану прибули на полігон Нові Петрівці для формування першого добровольчого батальйону.


«Хотеться привітати з Днем справжніх героїв - українських добровольців. Саме на них тримається наша країна і саме вони забезпечать наше майбутнє. Знаково, що поєднуємо відзначення цього свята зі врученням підрозділам поліції нових авто», - говорить керівник територіального управління поліції в області Сергій Кондрашенко.


Всього підрозділи Кіровоградської області отримали 11 авто, серед них: Reno Duster - 2 автомобіля, Skoda Rapid - 8 та Ford Transit - 1 автомобіль.


«Сподіваюсь, що нові автомобілі допоможуть нашим поліцейським працювати ще краще та певною мірою полегшить їхню роботу. Також у цей день хочу висловити слова подяки нашим захисникам-добровольцям», - каже голова обласної держаної адміністрації Сергій Кузьменко.


       

1654Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: