Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 13 березня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/03/13/zavtra-na-kirovogradschini-z-vizitom-perebuvatime-anatolii-gritsenko-lider-pp-gromadjanska-pozitsija-.htm
новини, 13 березня 2018

Завтра на Кіровоградщині з візитом перебуватиме Анатолій Гриценко, лідер ПП «Громадянська позиція»



Завтра, 14 березня, у трьох містах Кіровоградщини – Кропивницькому, Олександрії та Світловодську побуває лідер політичної партії «Громадянська позиція» Анатолій Гриценко.


О 12 годині політик поспілкується у Прес-клубі (м. Кропивницький, вул.Соборна, 1-А, ТЦ "Копілка", 3-й поверх) із кропивницькими журналістами, а також цього дня виступить на регіональних телеканалах.


Довідково: Анатолій Гриценков червні 2017-го та січні 2018-го очолив рейтинг народної довіри серед українських політиків (за результатами опитування соціологічної групи «Рейтинг»).

Екс-міністр оборони України (2005-2007 рр.), кадровий військовий, полковник запасу. Закінчив Київське суворовське військове училище, Київське вище військове авіаційне інженерне училище, оперативно-стратегічний факультет Університету військово-повітряних сил США, факультет перепідготовки та підвищення кваліфікації Академії Збройних сил України.  Український політик, народний депутат України VI і VII скликань, кандидат у Президенти України на виборах 2015 року, лідер політичної партії «Громадянська позиція». Кандидат технічних наук, викладач Києво-Могилянської академії.


Міноборони на чолі з Гриценком у 2005-2007 роках побудовало та придбало для військових 12 тисяч 600 квартир, з них – 6,5 тисяч лише за три квартали 2005-го. Для порівняння, в 2017-ому військові отримали 928 квартир. При ньому армія почала перебудовуватися у відповідності до стандартів НАТО. Військові брали участь у миротворчих операціях за програмою, націленою на підготовку до бойових дій. Запустив в Україні систему Сил спеціальних операцій та організував відповідне управління. 


1713Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: