Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 13 березня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/03/13/u-kropivnitskomu-vidbudetsja-shou-zakohanih-par-mii-zmozhe-.htm
новини, 13 березня 2018

У Кропивницькому відбудеться шоу закоханих пар «Мій зможе!»


15 березня о 14.00 Кіровоградська обласна бібліотека для юнацтваім. Є.Маланюка запрошує на черговий захід бібліостудії «Зекрану в реальність». Феєричне та місцями ектремальне шоу закоханих пар «Мійзможе!».


«Мій зможе!» - це весела гра, де закохані пари ведуть боротьбу за головний приз – Сертифікат на романтичну вечерю в «Sho bar». При цьому, основну роботу доведеться виконувати чоловікам, а від жінок потрібний азарт, впевненість у своєму супутнику та почуття гумору. Від того, наскільки сильно вона у нього вірить та знає, на що він здатен, залежатиме їх спільний успіх! 


Учасниками конкурсної програми стануть закохані молоді пари з різних навчальних закладів міста – Центральноукраїнського державного педагогічного університету ім. В. Винниченка; Медичного факультету Донецького національного медичного університету; Машинобудiвногоколеджу КНТУ та інших закладів.


Кожен з учасників шоу «Мій зможе!» отримає можливість взяти участь в божевільних конкурсах - пройти на високих шпильках, розібратися вжіночій косметиці або ж спробувати екстремальну їжу. Звичайно, ведучі будуть допомагати їм в конкурсах, але від цього учасникам наврядчи стане легше). Як би не склалась боротьба, усі пари обов’язково отримають подарунки від партнерів заходу - «Sho bar», Михайла Бєжана, депутата Кропивницької міської ради, голови обласної організації УКРОП та розважального клубу «Velvet».


За додатковою інформацією звертайтеся до Кіровоградської обласної бібліотеки для юнацтва ім. Є.Маланюка: тел. 0954712767 – Букач Тетяна Станіславівна – завідувач сектором соціокультурної діяльності; 0505699007 – Корінь Христина Володимирівна – головний бібліотекар сектору соціокультурної діяльності


Адреса: вул. Декабристів 6\15, тел. 22-66-01. Сайт: http://www.lib.kr.ua. Працюємо з 9.00 до 18.00  щоденно, вихідний - субота.


1148Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: