Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 13 березня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/03/13/na-dolinschini-zhinka-pidpriemets-stala-odnieju-z-naibilshih-robotodavtsiv-raionu.htm
новини, 13 березня 2018

На Долинщині жінка-підприємець стала однією з найбільших роботодавців району


Дебати про те, яке місце в суспільстві повинна займати жінка, відбувалися в усі часи. Аналізуючи історичну ситуацію з формальними і неформальними правами і обов’язками жінки в суспільстві і сучасність, можна прийти до висновку, що ці права і обов’язки далеко не завжди були однаковими, тому вони також можуть змінюватися в майбутньому.


ПСП «Надія» – це підприємство, яке працює у сільськогосподарській сфері, займається вирощуванням зернових та технічних культур. Приватне сільськогосподарське підприємство було створене у 2001 році шляхом відокремлення від КСП «Україна» - повідомляє М. Павляча, провідний фахівець з питань зайнятості Долинського районного центрузайнятості.


У 2006 році до керівництва господарством приступила Надія Михайлівна Корущак. На той час у розпорядженні Надії Михайлівни було майже 2000 гектарів, автомобільний та тракторний парк, а також невеличка ферма по вирощуванню свиней.


Станом на сьогодні підприємство має в своєму арсеналі 900 гектарів, оскільки більшість пайщиків вирішили обробляти землі самостійно. Але не зважаючи на це, Віра Михайлівна не скоротила чисельність робочих місць на підприємстві і є головним роботодавцем с. Широка Балка Долинського району та прилеглих сіл. Сьогодні штат підприємства становить 24 особи, які працюють за такими посадами як тракторист-машиніст с/г виробництва, водій автотранспортних засобів, електрогазозварник, робітник з комплексного обслуговування с/г виробництва та ін.


Надія Михайлівна є взірцем справжнього керівника. Вона привітна та комунікабельна людиною, завжди знаходить компроміс у будь-якій ситуації та вміло мотивує підлеглих до усе кращих показників.


ПСП «Надія» завжди співпрацює з Долинським районним центром зайнятості. Щорічно Надія Михайлівна ініціює проведення тимчасових робіт та стажування працівників на підприємстві. За період співпраці з районним центром зайнятості, на підприємстві було створено майже 500 тимчасових робочих місць та проведено навчання та стажування для близько 600 осіб.



903Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: