Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 13 березня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/03/13/bezrobitnih-znam-janschini-zaproshuvali-na-robotu-do-odniei-z-torgivelnih-merezh-kirovogradschini.htm
новини, 13 березня 2018

Безробітних Знам’янщини запрошували на роботу до однієї з торгівельних мереж Кіровоградщини


Днями, з метою оперативного задоволення потреби у працівниках ФОП Плохотнікової О. О., у Знам’янському міськрайонному центрі зайнятості відбувся міні-ярмарок вакансій, у якому взяли участь близько 20 безробітних громадян.


Захід  відкрила начальник відділу взаємодії з роботодавцями Вікторія Саржевська, яка ознайомила присутніх зі станом та перспективами розвитку місцевого ринку праці, а також поінформувала про спектру послуг, які служба зайнятості надає різним категоріям громадян.


Олена Плохотнікова – власниця мережі магазинів «Одеса» у м. Знам’янці та Кропивницькому. У рамках заходу зазначалося, що у зв’язку з розширенням торгівельної мережі, у роботодавця виникла потреба в працівниках за професіями «продавець непродовольчих товарів» та «продавець-консультант».


Працедавець детально ознайомила шукачів роботи з переліком вакантних посад, вимогами до претендентів на вільні робочі місця, графіком роботи, умовами оплати праці, основними обов`язками, розповіла про місце роботи, а також дала відповіді на запитання учасників заходу щодо додаткових гарантій зайнятості та умов праці.


Наприкінці заходу О. Плохотнікова провела з шукачами роботи індивідуальні співбесіди, за результатами яких троє громадян отримали направлення на працевлаштування шляхом стажування на робочому місці. Ще двох осіб було запрошено на підприємство для ознайомлення з умовами праці.


803Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: