Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 12 березня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/03/12/zuhvale-pograbuvannja-v-svjatkovii-den-schob-vikrasti-kviti-grabizhniki-zastosuvali-zbroju-foto-.htm
новини, 12 березня 2018

Зухвале пограбування в святковий день: щоб викрасти квіти грабіжники застосували зброю (ФОТО)



У четвер, 8 березня, близько 10-ї години ранку, у Кропивницькому, на вулиці Генерала Родимцева, до охоронців порядку звернувся громадянин, та розповів, що чув постріли з автівки Ford Scorpio, яка стояла неподалік біля торговельного центру - повідомляє Патрульна поліція Кіровоградської області.


Даний транспортний засіб стояв із заведеним двигуном на перехресті вулиці Генерала Родимцева.


Окрім водія, в салоні авто перебував напівроздягнений пасажир. Та тільки-но вони побачили поліціянтів, одразу сіли в авто та вдалися до втечі.


Розпочалося переслідування. На перехресті вулиці Сумської та провулку Верхнє Веселому патрульні наздогнали автівку, чоловіків затримали.


Ними виявилися 38 та 53-річний мешканці обласного центру.


«В момент скоєння злочину, екіпаж патрульної поліції був поряд, тому затримання зловмисників зайняло лічені хвилини», - пояснюють патрульні.


Як з’ясувалося пізніше, двоє затриманих чоловіків під’їхали до продавчині квітів і наказали їй покласти в салон авто ящик з квітами. А замість того, щоб розрахуватися за товар, один з них дістав предмет, схожий на пістолет, та здійснив постріл в бік продавця. На щастя ніхто не постраждав.


На місце події викликали слідчо-оперативну групу, яка з’ясовує всі обставини цієї події.


            

1043Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: