Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 12 березня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/03/12/u-kropivnitskomu-vidbudetsja-shou-zakohanih-par-mii-zmozhe-.htm
новини, 12 березня 2018

У Кропивницькому відбудеться шоу закоханих пар «Мій зможе!»



15 березня о 14.00 Кіровоградська обласна бібліотека для юнацтваім. Є.Маланюка запрошує на черговий захід бібліостудії «З екрану в реальність». Феєричне та місцями ектремальне шоу закоханих пар «Мій зможе!».


«Мій зможе!» - це весела гра, де закохані пари ведуть боротьбу за головний приз – Сертифікат на романтичну вечерю в «Sho bar». При цьому, основну роботу доведеться виконувати чоловікам, а від жінок потрібний азарт, впевненість у своєму супутнику та почуття гумору. Від того, наскільки сильно вона у нього вірить та знає, на що він здатен, залежатиме їх спільний успіх!  


Учасниками конкурсної програми стануть закохані молоді пари з різних навчальних закладів міста – Центральноукраїнського державного педагогічного університету ім. В. Винниченка; Медичного факультету Донецького національного медичного університету; Машинобудівного коледжу КНТУ та інших закладів.


Кожен з учасників шоу «Мій зможе!» отримає можливість взяти участь в божевільних конкурсах - пройти на високих шпильках, розібратися в жіночій косметиці або ж спробувати екстремальну їжу. Звичайно, ведучі будуть допомагати їм в конкурсах, але від цього учасникам навряд чи стане легше). Як би не склалась боротьба, усі пари обов’язково отримають подарунки від партнерів заходу - «Shobar», Михайла Бєжана, депутата Кропивницької міської ради, голови обласної організації УКРОП та розважального клубу «Velvet».


1002Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: