Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 12 березня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/03/12/rjatuvalniki-kirovogradschini-vidbuksiruvali-vantazhivku-ta-3-legkovika-zi-skladnih-diljanok-dorig.htm
новини, 12 березня 2018

Рятувальники Кіровоградщини відбуксирували вантажівку та 3 легковика зі складних ділянок доріг


Впродовж доби, що минула, рятувальниками Кіровоградського гарнізону надано допомогу по буксируванню на ускладнених ділянках доріг 3 легкових та 1 вантажного автомобілів - повідомляє прес-служба У ДСНС в Кіровоградської бласті.


У м. Олександрія на вул. 6-го Грудня рятувальники 2-го Державного пожежно-рятувального загону відбуксирували на безпечну ділянку дороги вантажний автомобіль, де він продовжив рух самостійно. Згодом на вул. Братиславський, що в обласному центрі, рятувальники 1-го ДПРЗ м. Кропивницький та АРЗСП Управління ДСНС в області відбуксирували легковий автомобіль з проблемної ділянки дороги. Рятувальники 31-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Новоархангельськ відбуксирували легковий автомобіль біля р. Синюха, що у Новоархангельському районі.


Вже 12 березня схожий випадок стався у Добровеличківському районі поблизу с. Якимівка, де на заболочену ділянку дороги потрапило легкове авто. Рятувальники 16-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Помічна оперативно надали допомогу по буксируванню цього транспортного засобу.


 

1114Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: