Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 12 березня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/03/12/kuzmenko-doruchiv-rozibratisja-z-prichinami-zagibeli-troh-ditei-na-kirovogradschini.htm
новини, 12 березня 2018

Кузьменко доручив розібратися з причинами загибелі трьох дітей на Кіровоградщині


Як сайт "Кіровоград24" вже інформував, що у с. Верблюжка Новгородківського району Кіровоградської області під час гасіння пожежі було виявлено тіла трьох загиблих дітей 2017, 2015 та 2014 р.н. Як з’ясувалось, мати пішла з дому та залишила дітей без нагляду. 


Тож у зв’язку із трагедією в Верблюжці, Сергій Кузьменко доручив відповідним службам невідкладно відпрацювати в області профілактичні протипожежні заходи.


Минулої суботи на Кіровоградщині трапилася трагічна подія. У Верблюжці Новгородківського району внаслідок пожежі загинули троє дітей. За попередньою інформацією, діти лишилися в будинку з пічним опаленням без нагляду дорослих. Про це під час апаратної наради повідомив голова облдержадміністрації Сергій Кузьменко - повідомляє сайт Кіровоградської ОДА.


- Пожежна безпека - це надзвичайно важливо. Недопустимо нехтувати правилами поводженням з вогнем, - наголосив очільник області. - Прошу усі відповідні служби вжити невідкладних заходів як для розслідування цієї події, так для профілактики подій, які на жаль сталися.



1241Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: