Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 16 листопада 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2017/11/16/dvoe-suddiv-z-kropivnitskogo-proishli-vidbir-do-verhovnogo-sudu.htm
новини, 16 листопада 2017

Двоє суддів з Кропивницького пройшли відбір до Верховного суду



14 листопада у приміщенні апеляційного суду Кіровоградської області відбувся прес-брифінг присвячений призначенню до складу Верховного суду судді Апеляційного суду Кіровоградської області Світлани Володимирівни Яковлєвої.


"Завершено конкурс на заміщення посад Верховного суду. Приємно відзначити, що одразу двоє суддів з Кропивницького вершитимуть правосуддя у Верховному суді: суддя Апеляційного суду Кіровоградської області Світлана Яковлєва та суддя у відставці апеляційного суду Кіровоградської області Олег Могильний", - говорить Драний Валерій Вікторович, голова Апеляційного суду Кіровоградської області.


У ході проведення конкурсу перевірялися професійні і морально-психологічні здібності кандидатів.


Від 10 листопада 2017 року указом Президента України призначено судів Верховного суду.


Світлана Яковлєва говорить, що навіть, працюючи в іншому місті, завжди готова надавати інформаційну підтримку ЗМІ Кропивницького.


"Незважаючи на те, що буду призначена на посаду судді Верховного суду, я не забуватиму, що я з Кіровоградщини. Завжди надаватиму необхідну допомогу та інформацію місцевим ЗМІ", - запевнилаСвітлана Яковлєва.


Нагадаємо, що до складу Верховного суду призначено 120 суддів-переможців, що пройшли відбір з поміж 5000 кандидатів.


"Склад Верховного суду дуже різноманітний - це і судді, адвокати, науковці. Тож, зараз головне - навести порядок між собою", - зазначає Світлана Яковлєва.


2330Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: