Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 17 жовтня 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2017/10/17/kropivnitskii-priednavsja-do-fleshmobu-kapeljuhanavuha-u-pidtrimku-nevilikovnih-ditei.htm
новини, 17 жовтня 2017

Кропивницький приєднався до флешмобу КапелюхаНаВуха у підтримку невиліковних дітей


У Кропивницькому на благодійному вечорі, приуроченому до Всесвітнього дня паліативної та хоспісної допомоги, громадські активісти Кіровоградського обласного відділення Всеукраїнської благодійної організації «Всеукраїнська мережа ЛЖВ» спілкувалися на тему паліативної допомоги, презентували соціальний відеоролик, провели флешмоб «КапелюхаНаВуха» та організували благодійний кінопоказ фільму «Саме час». 


- Капелюх – це символ підтримки невиліковних дітей. Саме він був перепусткою на благодійний вечір, який пройшов у тайм-клубі «Берлога». До всеукраїнського флешмобу «КапелюхаНаВуха» долучилося близько півсотні небайдужих людей, які прийшли підтримати невиліковних дітей. Ми вкотре звертаємо увагу на якісну та доступну паліативну допомогу! - наголошує керівник проекту «Кропивницький, #ЗнімайРожевіОкуляри», PR-менеджер КОВ ВБО «Всеукраїнська мережа людей, які живуть з ВІЛ/СНІД» Вікторія Семененко.


Під час презентації соціального відеоролика про паліативну допомогу Євгенія Ткаченко та Наталя Саленко розповіли, яких труднощів їм довелося зазнати у наданні допомоги паліативним рідним. 


- Я пам’ятаю це до сьогодні. Моя бабуся помирала у страшному болі. Аби полегшити її біль, нам довелося пройти всі кола бюрократичного пекла. Моя бабуся до самої смерті так і не отримала знеболення…, - розповідає героїня відеоролика Наталя Саленко.


Продовжив захід кінопоказ фільму «Саме час», який звернув увагу на важливість надання якісної і доступної паліативної допомоги. Протягом благодійного вечора діяли благодійні скриньки для збору коштів тяжкохворим діткам Кіровоградщини. Загалом небайдужі пожертвували 3 533 гривні.


Довідково: Кіровоградське обласне відділення Всеукраїнської благодійної організації «Всеукраїнська мережа людей, які живуть з ВІЛ/СНІД» реалізує інформаційну кампанію щодо актуалізації вирішення проблем в сфері паліативної допомоги в рамках проекту «Кропивницький, #ЗнімайРожевіОкуляри» за підтримки МФ «Відродження».




873Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: