Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 8 жовтня 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2017/10/08/rjatuvalniki-kirovogradschini-likviduvali-dvi-pozhezhi-u-zhitlovomu-sektori.htm
новини, 8 жовтня 2017

Рятувальники Кіровоградщини ліквідували дві пожежі у житловому секторі


Впродовж минулої доби рятувальники Кіровоградщини двічі залучались на гасіння пожеж будівель, повідомляє Управління ДСНС України у Кіровоградській області.


7 жовтня о 00:11 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу на вул. Горького у м. Помічна Добровеличківського район. По прибуттю пожежно-рятувального підрозділу на місце події було встановлено, що горить 20 м2 покрівлі господарчої споруди на території приватного домоволодіння. Силами пожежно-рятувального підрозділу 16-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Добровеличківка та місцевої пожежної охорони с. Піщаний Брід Добровеличківського району пожежу було локалізовано та о 01:18 - ліквідовано.


О 04:04 пожежа господарчої прибудови виникла на території приватного домоволодіння на вул. Дружби с. Розкішне Голованівського району.


По прибуттю пожежно-рятувального підрозділу на місце події було встановлено, що  горить 36 м2 покрівлі шиферної прибудови. Силами вогнеборців о 04:40 пожежу було локалізовано та о 04:55 – ліквідовано. До гасіння пожежі залучались 4 чоловіки особового складу та 1 одиниця техніки 13-ої Державної пожежно-рятувальної частини смт Голованівськ.


Загиблих і травмованих на пожежах не виявлено. Причини усіх пожеж наразі встановлюються.



1185Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: