Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 8 жовтня 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2017/10/08/politseiski-viluchili-u-domovolodinni-zhitelja-novomirgorodskogo-raionu-boepripasi-foto-.htm
новини, 8 жовтня 2017

Поліцейські вилучили у домоволодінні жителя Новомиргородського району боєприпаси (ФОТО)


Працівники поліції викрили чоловіка, який зберігав удома боєприпаси. Заборонені предмети поліцейські вилучили у домоволодінні жителя Новомиргородського району.


«У ході профілактичних заходів працівники поліції в одному з населених пунктів провели огляд домоволодіння за згодою господаря. У результаті на території обійстя виявили предмети, схожі на гранату РГД-5 і запал із написом УЗРГУ та 20 предметів, схожих на набої різного калібру.


Вилучене направлено на дослідження За цим фактом розпочато кримінальне правопорушення за ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами).


За такі дії чоловіку може загрожувати покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 7 років, повідомляє Новомиргородське відділення Маловисківського відділу поліції Кіровоградської області.


953Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: