Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 6 жовтня 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2017/10/06/porushen-maizhe-na-pivmiliona-griven-vijavili-kirovogradski-auditori-v-upravlinni-znam-janskoi-miskradi.htm
новини, 6 жовтня 2017

Порушень майже на півмільйона гривень виявили кіровоградські аудитори в управлінні Знам'янської міськради


Фахівці  управління Східного офісу Держаудитслужби в Кіровоградській області провели планову ревізію фінансово-господарської діяльності управління містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства Знам'янської міської ради  за період з 01.01.2014 по 31.05.2017. Під час ревізії виявили порушень, що призвели до втрат фінансових ресурсів, на понад 457 тис.грн., повідомляє прес-служба управління Східного офісу Держаудитслужби в Кіровоградській області.


Зокрема, управлінням містобудування здійснювались зайві виплати через завищення підрядниками вартості та обсягів капітального та поточного ремонту доріг і нанесення горизонтальної дорожньої розмітки в м. Знам’янка, капітального ремонту покрівлі та зовнішнього благоустрою на загальну суму 422,3 тис.грн. 


Крім того, управління містобудування списувало кошти за виготовлення технічної документації на житлові будинки, що призвело до втрат  на загальну суму 35,5 тис.грн.


Завдяки діям державних аудиторів виявлені фінансові порушення управлінням містобудування повністю відшкодовані.


За результатами ревізії складено 5 протоколів про адміністративні правопорушення. Проінформовано Управління захисту економіки в Кіровоградській області ДЗЕ Нацполіції України.



1203Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: