Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 6 жовтня 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2017/10/06/po-vsii-ukraini-ogolosili-shtormove-poperedzhennja-burevii-uzhe-narobiv-liha.htm
новини, 6 жовтня 2017

По всій Україні оголосили штормове попередження: буревій уже наробив лиха


Держслужба з надзвичайних ситуацій оголосила штормове попередження по всій Україні.


"Увага! Попередження про посилення швидкості вітру до критеріїв стихійного явища!", - йдеться в повідомленні на сайті  Українська правда  посиланням на ДСНС.


За даними Укргідрометцентру, 6 жовтня у Києві, Житомирській, Київській, Чернігівській, Сумській, Вінницькій, Черкаській, Кіровоградській, Полтавській та Дніпропетровській областях очікується посилення швидкості вітру 19-24 м/с. 


У Одеській, Миколаївській, Херсонській, Запорізькій, Харківській, Луганській та Донецькій областях 15-20 м/с.


Повідомляється, що через ускладнення погодних умов у ніч з 5 на 6 жовтня через спрацювання системи захисту ліній електропередач знеструмлені 195 населених пунктів у 7 областях. Зокрема, в Івано-Франківській – 48 н.п., Львівській – 44 н.п., Волинській – 42 н.п., Рівненській – 23 н.п., Закарпатській – 18 н.п., Тернопільській – 17 н.п., Чернівецькій – 3 н.п. 


Наразі бригади обленерго працюють над відновленням електропостачання.


Внаслідок дощу та буревію сталося повалення 18 дерев у Львівській та 3 дерев у Волинській областях.


ДСНС закликає громадян у період негоди бути особливо обережними та обмежити перебування на вулиці біля дерев, рекламних конструкцій, ліній електропередач та інших небезпечних об’єктів.


А також по можливості обмежити користування власним автомобільним транспортом та слідкувати за дітьми, які можуть самостійно виходити на вулицю у період негоди.






1821Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: