Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 6 жовтня 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2017/10/06/oleksandriiski-karatisti-viboroli-medali-na-chempionati-ukraini.htm
новини, 6 жовтня 2017

Олександрійські каратисти вибороли медалі на Чемпіонаті України



Вихованці олександрійського спортивного клубу "Спарта-17" завоювали медалі на Чемпіонаті України з карате, що проходив у Житомирі. За підсумками змагань, вони потрапили до складу національної збірної, яка незабаром відправиться на Чемпіонат Європи.


Про досягнення своїх підопічних журналістам "Олександрійських новин" розповів наставник "Спарти-17" Сергій Слинько.


Чемпіонат України з карате, який одночасно слугує і відбором на Чемпіонат Європи, відбувся у Житомирі минулими вихідними. Відбір проходив у кількох категоріях: кадетській, U-22 та абсолютній. Учасниками змагань стали більше 150 спортсменів з усієї країни. Спортивний клуб "Спарта-17" представляли два каратисти, які повернулися додому з нагородами.


Владислав Дригула став чемпіоном України в абсолютній ваговій категорії і потрапив до основного складу збірної України. Максим Томаровщенко здобув бронзову медаль і був записаний до резерву збірної. Тепер хлопці разом зі Світланою Лагно готуватимуться до поїздки на Чемпіонат Європи, який проходитиме в листопаді в Польщі. До речі, до національної збірної України потрапили і двоє колишніх вихованців "Спарти-17", які зараз виступають за інші області.


"Я задоволений результатами. Ми зі Світланою в цей час поїхали на змагання до Грузії, і хлопці добре справилися без нас", - розповів Сергій Слинько. Наставник каратистів також відзначив високий рівень Чемпіонату України, на якому головними суперниками "Спарти-17", зазвичай, є представники команд зі Львова та Лохвиці (Полтавщина).


Нагадаємо, вихованка "Спарти-17" Світлана Лагно здобула перемогу на міжнародному турнірі "Кубок Кавказу 2017".


1632Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: