Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 6 жовтня 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2017/10/06/na-kirovogradschini-mistsevi-bjudzheti-otrimali-edinogo-podatku-348-milioniv-griven.htm
новини, 6 жовтня 2017

На Кіровоградщині місцеві бюджети отримали єдиного податку 348 мільйонів гривень


Протягом січня-вересня 2017 року платники податку, що використовують спрощену систему оподаткування, спрямували у місцеві скарбнички 348,1млн.гривень. Порівняно з відповідним періодом минулого року сплата податку зросла на 88,5млн. гривень або на 34 відсотків, повідомляє ГУ ДФС у Кіровоградській області.


Від фізичних осіб, що перебувають на спрощеній системі оподаткування надійшло 168,4млн.грн., від юридичних осіб – 32млн.грн, з юридичних осіб сільгоспвиробників IV групи – 147,7 мільйонів гривень.


Головне управління ДФС у Кіровоградській області нагадує, що платники єдиного податку першої і другої груп сплачують єдиний податок шляхом здійснення авансового внеску не пізніше 20 числа (включно) поточного місяця.


Такі платники єдиного податку можуть здійснити сплату єдиного податку авансовим внеском за весь податковий (звітний) період (квартал, рік), але не більш як до кінця поточного звітного року.


Звертаємо увагу тих платників єдиного податку, які вирішили припинити свою підприємницьку діяльність, що останнім періодом, за якій вони повинні сплатити єдиний податок, вважається той податковий період, в якому контролюючим органом отримано від державного реєстратора повідомлення про проведення державної реєстрації припинення підприємницької діяльності.


1097Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: