Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 5 жовтня 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2017/10/05/pidozrjuvanogo-u-zgvaltuvanni-malenkoi-divchinki-vzjato-pid-vartu-prokuratura.htm
новини, 5 жовтня 2017

Підозрюваного у згвалтуванні маленької дівчинки взято під варту - прокуратура


Знам’янська місцева прокуратура тримає на контролі хід досудового розслідування кримінального провадження за фактом зґвалтування 3-річної дівчинки, що мало місце 1 жовтня 2017 року у с. Веселівка Новомиргородського району, повідомляє прес-служба прокуратури Кіровоградської області.


Наразі затриманому вручено повідомлення про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 153 (насильницьке задоволення статевої пристрасті неприродним способом, вчинене відносно малолітньої особи) Кримінального кодексу України. 

 

Сьогодні, 5 жовтня, Новомиргородський районний суд розглянув клопотання прокурора про обрання підозрюваному запобіжного заходу. З огляду на тяжкість вчиненого злочину прокурор орієнтував суд на обрання запобіжного заходу у виді тримання під вартою. Суд клопотання прокуратури задовольнив у повному обсязі. 

 

Досудове розслідування триває. 

 

Нагадаємо, завдяки професійним діям працівників поліції та процесуального прокурора зловмисника розшукано та затримано. Ним виявився раніше судимий 37-річний мешканець населеного пункту, де і сталась трагічна подія. 


Читайте також:


Поліція Кіровоградщини затримала ґвалтівника 3-річної дитини



1256Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: