Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 3 жовтня 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2017/10/03/kinologi-z-kirovogradschini-zdobuli-diplom-na-mizhnarodnomu-chempionati-foto-.htm
новини, 3 жовтня 2017

Кінологи з Кіровоградщини здобули диплом на міжнародному чемпіонаті (ФОТО)


Змагання відбулися 26-29 вересня у місті Ужгород, що на Закарпатті. Команду від Кіровоградської області представляли керівник кінологічного центру обласної поліції Артем Матвєєв та молодший інспектор-кінолог Олександр Єрмоленко разом із службовим псом на ім’я Цезар.


На Кіровоградщину кінологи повернулися з дипломом, який отримали за успішне виконання їх підопічним комплексу вправ, повідомляє сектор комунікації поліції Кіровоградської області.


Здобути цю відзнаку було зовсім непросто – розповідають поліцейські. У чемпіонаті брали участь одні з кращих фахівців кінологічних центрів обласних управлінь Нацполіції України, Національної гвардії, Державної пенітенціарної служби. Та одним із найсерйозніших суперників стали представники кінологічного центру поліції Чехії.


Змагання проводилися у таких номінаціях як подолання смуги перешкод, загальний курс дресирування, слідова робота, вибірка людини та речей, пошуку та затримання умовного порушника.


- Отримати диплом міжнародного чемпіонату поліції з кінології для нас дуже почесно. Будемо працювати далі, аби вже наступного разу посісти призові місця. Вдячні організаторам за такий високий рівень заходу та досвід, який отримали спілкуючись із колегами, - зазначив начальник кінологічного центру ГУНП в області Артем Матвєєв.


            



1523Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: