Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 2 жовтня 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2017/10/02/vibori-u-shesti-otg-kirovogradskoi-oblasti-osoblivosti-formuvannja-komisii-ta-okrugiv.htm
новини, 2 жовтня 2017

Вибори у шести ОТГ Кіровоградської області: особливості формування комісій та округів

У вівторок, 3 жовтня, о 13:00 у Кіровоградському прес-клубі (вул. Соборна. 1а (ТЦ «Копілка» 3-й поверх) відбудеться прес-конференція за результатами спостереження Громадянської мережі ОПОРА: «Вибори у шести ОТГ Кіровоградської області: особливості формування комісій та округів».

Нагадаємо, що 29 жовтня 2017 року у Кіровоградській області відбудуться перші вибори у Тишківській, Катеринівській, Первозванівській сільських об’єднаних територіальних громадах, Компаніївській та Смолінській селищних об’єднаних територіальних громадах, а також Помічнянській міській об’єднаній територіальній громаді.

Відповідно до постанови ЦВК від 18 серпня 2017 року № 164, перші вибори депутатів сільських, селищних, міських рад об'єднаних територіальних громад і відповідних сільських, селищних, міських голів відбудуться у 202 новостворених об’єднаних територіальних громадах. Відповідний виборчий процес розпочався за п’ятдесят днів до дня голосування, тобто9 вересня (частина 4 статті 15 Закону України «Про місцеві вибори»).

Під час заходу Зоя Лебідь, координаторка громадського спостереження ОПОРИ за виборами у Кіровоградській області, розповість про особливості формування виборчих комісій та утворення округів у регіоні. Запрошуємо кандидатів, представників політичних партій, громадських активістів, журналістів та небайдужих громадян.

1018Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: