Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 2 жовтня 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2017/10/02/na-kirovogradschini-za-rezultatami-operatsii-mak-politseiski-rozpochali-ponad-80-kriminalnih-provadzhen.htm
новини, 2 жовтня 2017

На Кіровоградщині за результатами операції «Мак» поліцейські розпочали понад 80 кримінальних проваджень


Працівники поліції підбили підсумки оперативно-профілактичного відпрацювання, що тривало на території області з 1 червня по 28 вересня.


Так, у рамках операції поліцейськими було обстежено майже тисячу присадибних ділянок, унаслідок чого виявлено 81 факт незаконних посівів нарковмісних рослин, за якими розпочато кримінальні провадження.


У даний час 43 особам вже повідомлено про підозру у вчиненні правопорушень, передбачених ст. 310 (посів або вирощування снотворного маку чи конопель) Кримінального кодексу України.


Загалом працівники поліції виявили майже 47,5 тисяч нарковмісних рослин, з яких більше 93% складає конопля, решта – мак.


Крім того, у період відпрацювання з незаконного обігу поліцейські вилучили понад 12,6 кг наркотичних засобів.


Робота з викриття наркозлочинів триває. Працівники поліції нагадують: інформацію про осіб, причетних до вчинення таких правопорушень, можна повідомити за телефоном гарячої лінії 095 189 4350, на електронну пошту: [email protected], або безпосередньо до управління протидії наркозлочинності ГУНП в області за адресою: м. Кропивницький, вул. Велика Перспективна, 30. Конфіденційність гарантується, повідомляє управління протидії наркозлочинності поліції Кіровоградської області.


994Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: