Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 2 жовтня 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2017/10/02/medichni-zakladi-kirovogradschini-potrebujut-priblizno-sto-likariv.htm
новини, 2 жовтня 2017

Медичні заклади Кіровоградщини потребують приблизно сто лікарів


2 жовтня - Міжнародний день лікаря. Професія лікаря відноситься до однієї з найдавніших. З ініціативи Всесвітньої організації охорони здоров’я в перший понеділок жовтня відзначається Міжнародний день лікаря.


Бути лікарем – це покликання і доля, це спосіб життя і неймовірно важка робота. Але разом з тим – це можливість відчути себе задоволеним і щасливим – від кожного врятованого життя, кожної подарованої надії!


Своєю щоденною працею кожен лікар дбає про найдорожче – здоров’я та життя наших громадян. У кожного пацієнта лікар вкладає свої знання, досвід, набутий роками, а також –  часточку своєї душі.


Сьогодні, медичні заклади області потребують близько 100 лікарів. Серед районів, де найбільше потрібні ці фахівці –  Благовіщенський,  Добровеличківський, Знам'янський, Кіровоградський,  Маловисківський, Олександрiйський, Олександрівський, Онуфріївський та Світловодський.


Якщо вас зацікавила зазначена інформація, за більш детальною інформацією звертайтеся до центрів зайнятості.


Бажаємо успіхів у виборі вкрай необхідної та корисної професії для багатьох людей.


1101Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: