Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 2 жовтня 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2017/10/02/biblioteka-dlja-junatstva-zaproshue-na-prezentatsiju-english-club-speak-up-.htm
новини, 2 жовтня 2017

Бібліотека для юнацтва запрошує на презентацію English club «Speak up»


Погодьтесь, що основною умовою впевненого спілкування англійською є постійна практика. Все це можна отримати у нашому розмовному клубі! 

 

10 жовтня о 16.00 Кіровоградська обласна бібліотека для юнацтва запрошує на презентацію English club «Speak up», для знайомства з учасниками та менторами клубу. Заняття клубу будуть проходити тричі на тиждень (вівторок, четвер, п’ятниця) о 16.00, де волонтери Корпусу Миру створять для вас сприятливі умови приємного спілкування англійською.


Учасники нашого клубу зможуть постійно вдосконалювати свою англійську, просто приємно проводити час, спілкуючись з безпосередніми носіями мови. 

 

В рамках клубу ми пропонуємо нашим учасникам вивчати англійську в неформальній атмосфері обговорюючи різноманітні теми, поповнюючи свій словарний запас, граючи та виконуючи завдання для вдосконалення своїх знань. 


Заповни анкету (за посиланням) та стань членом великої команди любителів англійської мови!   


 Вікова категорія учасників клубу - 14 - 35 років.


Участь в діяльності клубу є безкоштовною для користувачів Кіровоградської обласної бібліотеки для юнацтва.


Засідання клубу будуть проходити в приміщенні Кіровоградської обласної бібліотеки для юнацтва (вул. Декабристів 6/15). 


За додатковою інформацією телефонуйте – 0505699007 Корінь Крістіна, головний бібліотекар сектору соціокультурної діяльності Кіровоградської обласної бібліотеки для юнацтва.


1658Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: