Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 26 травня 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2017/05/26/kulturno-mistetskii-fond-strizhakova-ogolosit-konkurs-grantiv-i-provede-maister-klas.htm
новини, 26 травня 2017

Культурно-мистецький фонд Стрижакова оголосить конкурс грантів і проведе майстер-клас


Культурно-мистецький фонд «Перспектива», який заснував громадський діяч Артем Стрижаков, оголосить конкурс на отримання грантів та проведе майстер-клас з їх написання у неділю, 28 травня. Про це повідомляють на сторінці фонду у Facebook. 


За інформацією, у конкурсі грантів зможуть взяти участь всі бажаючі городяни, представивши свої ідеї з урбаністики та естетичного розвитку обласного центру. Більш детально умови конкурсу роз'яснять під час майстер-класу з написання грантових проектів. Успішним досвідом поділяться і переможці попереднього конкурсу Фонду «Перспектива». Майстер-клас відбудеться цієї неділі, 28 травня, в галереї «Єлисаветград» о 12.00. 


Вхід вільний. 


Також за подробицями можна звернутися за телефоном: 0997736077 або за адресою: вул. Дворцова, 27/25. 

Електронна пошта: [email protected] Нагадаємо, переможцями попереднього конкурсу від Культурно-мистецького фонду «Перспектива» стали три проекти: «Umbrella Sky», який подарував парасолькову алею на Дворцовій, «Поезія стін», завдяки якому міські будівлі заговорили віршами, і проект дитячих малюнків галереї «Єлисаветград» «Щаслива дитина - квітуча Україна».


2101Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: