Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 23 травня 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2017/05/23/medzakladi-kropivnitskogo-iz-ogoloshenih-u-prozorro-14-zakupivel-zavershili-8.htm
новини, 23 травня 2017

Медзаклади Кропивницького із оголошених у «ProZorro» 14 закупівель завершили 8


У системі електронних закупівель «ProZorro» протягом квітня закладами охорони здоров’я Кропивницького було оголошено 14 закупівель.


- З них сім закупівель конкурентні і сім - за процедурою звітування про укладений договір. З конкурентних процедур п’ять – відкриті торги, одна - допорогова закупівля і одна - відкриті торги з публікацією англійською мовою. Три процедури було відмінено через відсутність пропозицій. У двох випадках – пропозиції учасників відхилені фахівцем з публічних закупівель (КЗПО м. Кіровограда). Із вищезгаданих процедур вісім було завершено. Економія по них складає 4% (23 943), а це більше за економію медичних закладів у березні, яка становила 2% (20 050 грн.). Також хочу відзначити, що шість процедур «звітування про укладений договір» провела Центральна міська лікарня. Однак жодного звіту або договору не було опубліковано, - коментує фахівець відділу аналітики та адвокації КОВ ВБО «Всеукраїнська мережа ЛЖВ» Аліна Логінова.


Загалом за підсумками квітня економія відбулася лише у ЦПМСД №1 і склала 23% по закладу. А загальна вартість завершених у квітні закупівель становить 554 458 грн.


Довідково: Кіровоградське обласне відділення Всеукраїнської благодійної організації «Всеукраїнська мережа ЛЖВ» здійснює свою діяльність щодо налагодження соціальної підзвітності влади в рамках проекту «Кіровограду - соціально підзвітну медицину» за підтримки МФ «Відродження».


886Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: