Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 27 березня 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2017/03/27/zhitelka-svitlovodska-led-ne-vbila-znaiomogo-foto-.htm
новини, 27 березня 2017

Жителька Світловодська ледь не вбила знайомого (ФОТО)


На Кіровоградщині поліцейські розслідують обставини замаху на вбивство. За попередньою інформацією, 37-річна жителька міста Світловодськ завдала численних травм знайомому під час розпиття алкогольних напоїв. Що стало причиною сварки, нині встановлюють працівники поліції. За вчинене зловмисниці може загрожувати покарання від 7 років позбавлення волі, повідомляє Світловодський відділ поліції Кіровоградської області.


«Увечері 24 березня до Світловодського відділу поліції надійшло повідомлення про те, що каретою швидкої медичної допомоги до лікарні доправлено 27-річного чоловіка з різаними та рубаними тілесними ушкодженнями.


Працівники поліції попередньо встановили, що місцева жителька розпивала алкоголь разом із співмешканцем у нього вдома, згодом до них приєднався товариш. У подальшому між жінкою і гостем виникла сварка, під час якої вона схопила лопату та ножа і почала наносити удари знайомому в голову та тулуб», - розповів начальник Світловодського відділу поліції Андрій Гулий.


Знаряддя злочину вилучено. Відомості за цим фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 15 ч. 1 ст. 115 (замах на вбивство) Кримінального кодексу України. Жінку затримано у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України, їй оголошено про підозру.


 



1328Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: