Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 27 березня 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2017/03/27/v-maloviskivskomu-raionnomu-tsentri-zainjatosti-vidbuvsja-den-politsii.htm
новини, 27 березня 2017

В Маловисківському районному центрі зайнятості відбувся День поліції


Днями у Маловисківському районному центрі зайнятості за участі представників районного підрозділу Головного управління Національної поліції в області відбувся День поліції. Його мета: залучення шукачів роботи на службу до лав Національної поліції.

 

Відкриваючи семінар, Валентина Слободнюк, фахівець центру зайнятості, ознайомила присутніх з послугами, які надає служба зайнятості шукачам роботи, поінформувала про професії, які користуються підвищеним попитом на місцевому ринку праці, зупинилася на перспективах працевлаштування за даними професіями. Звернула увагу безробітних на особливостях працевлаштування в сучасних ринкових умовах та наголосила на одній із можливих форм зайнятості – службі у Національній поліції України.


Як повідомив В.Слободнюк, провідний фахівець з питань зайнятості відділу надання соціальних послуг Маловисківського районного центру зайнятості, фахівці місцевого управління Нацполіції ознайомили присутніх з переліком відкритих вакансій по району, необхідними для роботи якостями та навичками, вимогами до кандидатів на службу в органи Національної поліції.

 

Зазначалося, що процес відбору регламентований положеннями Закону України «Про національну поліцію» та наказами МВС України і проходить в декілька етапів, починаючи з подання заявки на участь у конкурсі, проходженням тестування, перевіркою фізичної підготовки, співбесіди, медичного обстеження та закінчуючи спеціальною перевіркою щодо наявності обмежень, пов'язаних із прийняттям на службу до поліції.


Від безробітних лунало багато запитань з приводу можливості працевлаштування. Присутні отримали вичерпні відповіді на свої запитання, інформаційні матеріали та записали контактні телефони фахівців, з якими можна проконсультуватися в індивідуальному порядку.


У заході взяли участь понад 30 безробітних осіб, з яких 2 особи виявили бажання поспілкуватися з представниками  районного підрозділу Головного управління Національної поліції в області для отримання інформації щодо відбору кандидатів на службу за контрактом. 



1205Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: