Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 27 березня 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2017/03/27/u-gaivoroni-prezentuvali-derzhprikordonsluzhbu.htm
новини, 27 березня 2017

У Гайвороні презентували Держприкордонслужбу


23 березня у Гайворонському  районному центру зайнятості для незайнятих трудовою діяльністю громадян  відбувся ярмарок кар'єри.


Основна мета заходу: надати можливість представникам Окремого регіонального  центру комплектування Державної прикордонної служби України підвищити рівень обізнаності шукачів роботи про військову службу за контрактом, а також підібрати потенційних працівників. 


Як повідомив Н. Кикут, директор Гайворонського районного центру зайнятості, серед професій, які презентували представники Держприкордонслужби, «командир відділення», «молодший інспектор прикордонного контролю», «інструктор розшукових собак», «стрілець», «моторист», «матрос», «механік», «водолаз», «водій», а також «лікар», «фельдшер», «кухар» та інші. 


Учасники заходу були поінформовані про основні завдання та функції Держприкордонслужби, умови набору кандидатів на службу, проходження  військової служби, вимоги до кандидатів, а також ознайомилися з перспективами професійної підготовки фахівців та ін. 


Шукачів роботи цікавили питання соціального захисту військовослужбовців-контрактників, а саме: аспекти грошового забезпечення, медичного обслуговування, забезпечення житлом, правом на пенсійне забезпечення при звільненні з військової служби та ін. 


Ті, хто зацікавився зазначеною пропозицією, запрошені на співбесіду, що відбудеться в центрі зайнятості 28 березня за участі начальника групи з добору у Кіровоградській області регіонального центру комплектування Держприкордонслужби.


Окрім цього, у ході проведення ярмарку всі учасники мали змогу отримати індивідуальні консультації спеціалістів центру зайнятості з питань трудового законодавства та законодавства про зайнятість.

.



775Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: