Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 27 березня 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2017/03/27/raikovich-rozkritikuvav-robotu-pasazhiropereviznikiv-u-kropivnitskomu.htm
новини, 27 березня 2017

Райкович розкритикував роботу пасажироперевізників у Кропивницькому


Сьогодні,  27 березня, під час апаратної наради міський голова Андрій Райкович повідомив, що після підняття вартості проїзду у міському транспорті якість пасажироперевезень покращили лише одиниці.


"Деякі перевізники виконують свою роботу недобросовісно та порушують графік пасажироперевезень. Це стосується маршруток під номером 14,114 та 115. Пасажироперевізники забов'язані працювати чітко по графіку,  а не тоді,  коли їм хочеться.  У разі правопорушень, керівники транспортних підприємств мають негайно звільняти таких водіїв. Я не збираюся вичитувати скарги людей, які надходять на "гарячу лінію" міської ради стосовно якості пасажироперевезення через недобросовісність пасажироперевізників" - наголосив Андрій Райкович.


Він наголосив, що необхідно зібрати керівників транспортних підприємств та провести бесіду стосовно виконання їх обов'язків та якості пасажироперевезення.


"Не треба забувати, що під час підвищення вартості проїзду у громадському транспорті, перевізники обіцяли підвищення стандартів та якості пасажироперевезення. Слід виконувати свої обов'язки і не забувати, що контроль дуже жорсткий" - додав міський голова.


1067Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: