Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 27 березня 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2017/03/27/politseiski-viluchili-naboi-ta-poroh-u-domovolodinni-meshkantsja-petrivskogo-raionu-foto-.htm
новини, 27 березня 2017

Поліцейські вилучили набої та порох у домоволодінні мешканця Петрівського району (ФОТО)


Поліцейські вилучили набої та порох у домоволодінні мешканця Петрівського району, які він зберігав без передбаченого законом дозволу. За такі дії чоловіку загрожує покарання – до 7 років позбавлення волі, повідомляє Петрівське відділення Долинського відділу поліції Кіровоградської області.


«Працівники поліції провели санкціонований обшук за місцем проживання 39-річного громадянина. У результаті у гаражному приміщенні на полиці серед інструментів було виявлено предмети, схожі на боєприпаси калібру 7,62 мм, та паперовий згорток із сипучою речовиною, яка, за висновками експертизи, є бездимним порохом. Також дослідження підтвердило, що більша частина виявлених набоїв є бойовими та придатними до стрільби. Поліцейські з’ясовують, із якою метою чоловік їх зберігав», - розповів начальник Петрівського відділення поліції Олександр Лисенко.


Розслідування у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України, триває. Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 7 років. Особі оголошено підозру у вчиненні кримінального правопорушення.


 



1253Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: