Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 24 березня 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2017/03/24/u-kropivnitskomu-studentsku-molod-gotuvali-do-spivbesidi-z-robotodavtsem-foto-.htm
новини, 24 березня 2017

У Кропивницькому студентську молодь готували до співбесіди з роботодавцем (ФОТО)


На базі Інформаційно-консультаційного центру обласного центру зайнятості для студентської молоді Кіровоградського будівельного коледжу відбулося чергове засідання студентського клубу «Ініціатива». 

 

Тема заняття «Співбесіда з роботодавцем – крок до працевлаштування» була запропонована самими студентами, адже з проходженням співбесіди рано чи пізно стикаються всі, хто шукає роботу. 


«Співбесіда з роботодавцями – важливий етап при влаштуванні на роботу. Головною умовою успішного проходження співбесіди з роботодавцем є вміння презентувати себе. Ви можете бути фахівцем високої кваліфікації з належною освітою і досвідом, але на роботу візьмуть не вас, а того, хто краще вміє подати себе на інтерв'ю», – зазначила провідний фахівець відділу організації профорієнтації обласного центру зайнятості Галина Хлань. 

 

Тому під час заняття  студенти вчилися, як потрібно готуватися до проходження співбесіди, як впоратися з хвилюванням перед співбесідою, як себе презентувати, обговорили значення «іміджу». З'ясовували, наскільки важливо вміти чітко формулювати власні думки. Виконуючи інтерактивну вправу «Дар переконання», присутні розвивали  в собі навички переконливої мови. 


За допомогою вправи «Побачити себе очима інших людей» студенти проаналізували свої помилки при проходженні співбесіди. 


Які Ваші слабкі сторони? На яку заробітну плату Ви розраховуєте? Які Ваші сильні сторони? Чому Ви хочете працювати саме у нас? На ці та інші питання відповідали учасники заходу. 


Крім того, студенти мали змогу поспілкуватися з роботодавцем Раком Романом Володимировичем. Він розповів майбутнім архітекторам про можливості працевлаштування за спеціальністю, як отримати роботу, не маючи досвіду, якими якостями повинен володіти молодий спеціаліст для результативної роботи на сучасному підприємстві тощо.


Підводячи підсумки заняття, всі погодилися з тим, що головне в підготовці до співбесіди – об'єктивно проаналізувати свої знання, вміння, якості і бути впевненим у собі. 




1047Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: