Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 24 березня 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2017/03/24/rjatuvalniki-kirovogradschini-privezli-sriblo-ta-bronzu-z-chempionatu-dsns-z-rukopashnogo-boju-foto-.htm
новини, 24 березня 2017

Рятувальники Кіровоградщини привезли «срібло» та «бронзу» з Чемпіонату ДСНС з рукопашного бою (ФОТО)


22 березня у м. Суми відбулися змагання у рамках Чемпіонату Державної служби України з надзвичайних ситуацій з рукопашного бою. У них брали участь близько 70 спортсменів із 13 команд пожежно-рятувальних підрозділів України, повідомляє прес-служба У ДСНС в Кіровоградській області.


Честь Управління ДСНС у Кіровоградській області захищали 6 спортсменів-рятувальників: Дмитро Баглюк (Кропивницький), Зелінський Андрій (Компаніївка), Ліфрідов Євген (Смоліне), Савенко Дмитро (Долинська), Носенко Максим (Кропивницький) та Вишницький Сергій (Кропивницький).


За результатами змагань у непростій боротьбі у ваговій категорії понад 90 кг «срібло» виборов Сергій Вишницький, а у ваговій категорії до 70 кг наш спортсмен-рятувальник Андрій Зелінський посів третє місце.


Приємно відзначити, що дипломами Федерації рукопашного бою України за особистий внесок у розвиток та популяризацію рукопашного бою в Україні були нагороджені інструктор з фізичної культури спортивного комплексу Управління ДСНС у Кіровоградській області Твердоступ Олег та спортсмен-рятувальник Носенко Максим, який був у складі суддівської колегії Чемпіонату.


Важливо, що у загальнокомандному заліку серед 13 команд-учасниць наша команда стала п’ятою, поступившись найсильнішим спортсменам України. Абсолютним чемпіоном змагань стали спортсмени Харківського Національного університету цивільного захисту України.


Від імені керівництва та колективу Управління ДСНС України у Кіровоградській області ми щиро вітаємо наших колег-спортсменів з достойними досягненнями на таких серйозних змаганнях та зичимо подальших спортивних успіхів.


 



1455Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: