Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 24 березня 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2017/03/24/na-kirovogradschini-pratsivniki-politsii-viluchili-u-cholovika-maizhe-300-naboiv-foto-.htm
новини, 24 березня 2017

На Кіровоградщині працівники поліції вилучили у чоловіка майже 300 набоїв (ФОТО)


Житель одного з сіл Знам’янського району незаконно зберігав у домоволодінні боєприпаси до автомата Калашникова, а також 2 запали до гранат. За такі дії йому загрожує кримінальна відповідальність – до 7 років позбавлення волі.


«Під час проведення, за згодою господаря, огляду домоволодіння працівники поліції виявили сумку, в якій власник будинку зберігав 297 набоїв калібру 5,45 та 7,62 мм і запали до гранат. Звідки у нього з'явилися боєприпаси, чоловік повідомляти категорично відмовився. Виявлені предмети було вилучено та направлено на експертизу, за результатами якої вони є боєздатними», - розповів т.в.о. начальника Знам’янського відділу поліції Ігор Прохніцький.


За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Чоловіку повідомлено про підозру, йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 3 до 7 років, повідомляє Знам’янський відділ поліції Кіровоградської області.


 


996Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: