Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 24 березня 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2017/03/24/-ukrzaliznitsja-minjae-biliznu-kusjuchi-kovdri-i-pir-jani-podushki-vidpravljat-v-istoriju.htm
новини, 24 березня 2017

"Укрзалізниця" міняє білизну: "кусючі" ковдри і пір’яні подушки відправлять в історію



"Укрзалізниця" змінить постільну білизну та інший інвентар у пасажирських поїздах. Про це на своїй сторінці у Facebook написав глава правління ПАТ "Укрзалізниця" Войцех Балчун, повідомляє "Українська правда".


"Кусючі" ковдри і пір’яні подушки відправляємо в історію! Учора на правлінні затвердили новий порядок щодо постільної білизни та іншого інвентаря у потягах. Розраховуємо, що наш пасажир у найближчій перспективі забуде про зібгані, важкі, з грудками вати матраци та сумнівного вигляду подушки", - написав він.


"Ковдри, що кусаються, поступляться місцем новим, із сучасних комфортних екологічних матеріалів. Відмовляємось також від літнього і зимового варіантів ковдр і переходимо на всесезонний формат. Позбуваємося і, так званих, "вафельних рушників" старого зразка – замість них будуть махрові, якими зручніше та приємніше користуватися", - додав Балчун.


За його словами зміни не стануться за один день, але поступово буде замінено весь інвентар.


1395Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: