Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 23 березня 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2017/03/23/vpershe-u-kropivnitskomu-pid-chas-zagalnomiskoi-rankovoi-zarjadki-budut-zarjadzhati-tolerantnistju.htm
новини, 23 березня 2017

Вперше у Кропивницькому під час загальноміської ранкової зарядки будуть заряджати толерантністю


Ви бажаєте почати свій ранок з гарного настрою і толерантності? Тоді запрошуємо вас на загальноміську ранкову зарядку «Зарядись толерантністю», яка відбудеться 6 квітня о 8 годині ранку на стадіоні футбольного клубу «Зірка».


«Зарядись толерантністю» - такий цьогорічний меседж організатори визначили недаремно. Уже цього року Кіровоградське обласне відділення Всеукраїнської благодійної організації «Всеукраїнська мережа ЛЖВ» вперше направило більше мільйона гривень на зупинення епідемії ВІЛ/СНІДу у Кропивницькому. І один із головних компонентів цієї роботи - формування толерантності.


Як повідомляє Вікторія Семененко, PR-менеджер КОВ ВБО «Всеукраїнська мережа ЛЖВ», замість квитка на стадіон, всі учасники отримуватимуть червоні стрічки – символ боротьби зі СНІДом. Замість футбольного поєдинку на стадіоні, ранкова зарядка у підтримку толерантного ставлення до ВІЛ-позитивних, та й загалом один до одного.


Готуйте спортивну форму, запрошуйте друзів і приходьте на загальноміську ранкову зарядку!


Довідково: Організатори Кіровоградське обласне відділення Всеукраїнської благодійної організації «Всеукраїнська мережа ЛЖВ» другий рік поспіль у нашому місті проводить ранкову зарядку, присвячену Всесвітньому дню здоров’ю.



869Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: