Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 23 березня 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2017/03/23/iz-rozumnih-zupinok-tablo-ta-mobilnih-telefoniv-kirovogradtsi-znatimut-vse-pro-peresuvannja-marshrutok-foto-.htm
новини, 23 березня 2017

Із "розумних" зупинок, табло та мобільних телефонів кіровоградці знатимуть все про пересування маршруток (ФОТО)


Контроль жителів і місцевої влади над рухом міських маршруток, тролейбусів і автобусів пропонує програма з модернізації пасажироперевезень. Використовуючи більш прогресивних міст України, її розробило Муніципальне бюро Стрижакова. Автори презентували проект спільно із «транспортними» фахівцями з Житомира у прес-клубі.


За словами громадського діяча Артема Стрижакова, ключові напрямки програми – це розвиток інфраструктури громадського транспорту (зокрема, зупиночні комплекси, зупинки, електронні табло) та диспетчеризація, яка дозволить контролювати усі маршрутки, тролейбуси та автобуси.


«В онлайні можна бачити і переглядати стан усіх транспортних засобів, напрямок і швидкість руху, зупинки і т.д. Також програма дозволяє переглядати історії руху транспортних засобів, чи дійсно вони рухалися по маршруту. Диспетчер бачить всі транспортні засоби, які йдуть не за графіком і, відповідно, має зв'язок з водієм для корекції їх руху », - говорить директор з розвитку  підприємства «Дозор Україна», яке спеціалізується на впровадженні систем GPS моніторингу, Владислав Пучич, зазначаючи,  що це стосується також і комунальної спецтехніки.


«Ми модернізували пасажироперевезення  вже в семи містах. Готові реалізувати і в вашому місті», - зазначають житомирські фахівці, додаючи про готовність інвестувати.


У Муніципальному бюро Стрижакова зазначають: коли буде реалізований проект, залежить від міської влади. Адже вже півроку управлінці замість дозволів надсилають відписки.


«Зупиночний комплекс для зупинки «Готель «Київ»» вже готовий. Комплексна сучасна програма по модернізації пасажиропервезень представлена як депутатам міськради, так і громадськості. Необхідно лише, аби управлінці міста або прийняли запропоноване Бюро рішення, або розробили своє», - говорить представник Муніципального бюро Ігор Саєнко.


             


1646Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: