Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 22 березня 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2017/03/22/privatbanku-25-rokiv-shljah-do-uspihu-foto-.htm
новини, 22 березня 2017

ПриватБанку 25 років: шлях до успіху (ФОТО)


Вчора, 21 березня, у Києві ПриватБанк відзначив 25-річчя. Для присутніх відбувся короткий екскурс в історію, динамічна презентація досягнень, надана можливість протестувати сервісні послуги.  


Так, на початку урочистостей Олександр Шлапак, голова правління ПриватБанку нагадав, з чого все починалося. Він подякував Сергію Тігіпку, який, власне, був засновником банку, за цілеспрямованість та наполегливість. Його переконання в тому, що він побудує найкращий банк в Україні, визначило «характер» ПриватБанку на всі 25 років.


Нагадаємо, що сам Олександр Шлапак вже працював в ПриватБанку з 1993 по 1998 рік, коли главою банку був Сергій Тігіпко. Він займав посаду директора Львівської філії, директора Західного головного управління та заступника голови ради банку.


Нині ж ПриватБанк є найбільшим в Україні, одним з лідерів цифрового банкінгу в світі. Банк інвестує величезні кошти в новітні сервіси та послуги, аналогів яким немає не тільки в Україні, але й за кордоном. 


Олександр Шлапак пригадав грудень минулого року. За його словами, це був найважчий період. 


«Багато клієнтів залишили наш банк, в надії отримати такі ж послуги в інших. Але сьогодні, практично всі вони повернулися до нас. А ті, хто не повернулися, обов’язково повернуться. В грудні минулого року мудрий український народ, в особі РНБО, прийняв на себе відповідальність за подальшу долю – 118 мільярдів було направлено на підтримку банку. І сьогодні в нас є все: величезний ресурс, підтримка держави, вірні клієнті, фантастичний колектив і найкращі технології. Сьогодні ми сильні, як ніколи. 20,5 млн. клієнтів фізичних осіб, 8 млн. транзаакцій щодня. 5,5 млн. українців користуються найкращим мобільним додатком «Приват24» і 3 млн. з них роблять це щодня. Більше 515 тисяч дітей проходять навчання азам фінансової грамотності у ПриватБанку. Кожен день ми намагаємося стати ще кращими», - наголосив Олександр Шлапак.  


Він також додав: «Своє 25-річчя ми зустрічаємо не гучним банкетом із запрошенням зірок, а з тими, хто зобов’язаний міняти нашу державу на краще. Я вітаю в цьому залі представників українського уряду, представників місцевої влади – близько 60 мерів міст, голів обласних та районних адміністрацій присутніх тут, журналістів. З вашою допомогою ми зможемо повернути нашим людям підзабуте відчуття гордості за нашу країну. Особлива подяка нашим клієнтам і працівникам. Держава і банк – це сервісні установи. Наше завдання надавати клієнтам прості, недорогі і зрозумілі послуги. Людина повинна отримувати максимальну повагу». 


Під час презентації фахівці банку продемонстрували можливості унікального сервісу «Приват24». Присутнім показали, як можна швидко та зручно взяти участь в тендері, оформити субсидію, розрахувати пенсію, сплатити за комунальні послуги, розрахуватися за парковку та інші послуги. 


Після демонстрації всі бажаючі мали можливість особисто протестувати найсучасніші розробки спеціалістів банку, наприклад, скористатися електронним квитком у громадському транспорті. Ця технологія є унікальною, адже кожен пасажир, який має смартфон або пластикову картку, за допомогою QR-коду (спеціальна наліпка), може розрахуватися за проїзд, не використовуючи паперових грошей. Ця електронна система дає можливість, без зайвих витрат, отримати всі необхідні дані про пасажиропотік в громадському транспорті. 


Презентацію відвідав також Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман. Він зауважив, що реалізація державних програм потребує надійного фінансового партнера, яким ПриватБанк залишається після націоналізації. 


1026Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: